Ny MTB teknikbane i Romalt Bakker

11. juni 2014 - Oprettet af Britt Møller

Alle med hang til høj puls og stejle bakker får nu mulighed for at øve deres tekniske kunnen på en splinterny MTB teknikbane med masser af udfordringer i Romalt Bakker

Banen er delt op i seks sektioner, hvor rytterne blandt andet kan øve sving og flow på stejle ned- og opkørsler, bumle over kampesten og øve drops henover træstammer.

Det er MTB Randers, der i et samarbejde med Randers Cykelby har lavet den nye bane:

”Vi har etableret en teknikbane, der henvender sig til MTB ryttere i alle aldersklasser og på alle niveauer. Den ligger i forbindelse med de kommende MTB spor i bakkerne. Det er optimalt, for rytterne kan køre direkte ud i MTB sporene efter at have øvet deres teknikker, ” siger Lasse Sommer, der udover at være formand for MTB klubben i Randers også er cykelambassadør for Randers Cykelby.

Fyraftenscykelmøde ved ny teknikbane

Onsdag den 18. juni arrangerer Randers Cykelby fyraftenscykeltur for øvede som uøvede MTB ryttere i Romalt Bakker. Her får rytterne blandt andet mulighed for at afprøve den nye teknikbane. Turen bliver guidet af Lasse Sommer:

”Jeg glæder mig til at vise de mange ryttere, hvordan de kan bruge den nye teknikbane og  MTB sporene i Romalt Bakker. MTB er en fantastisk sportsgren, hvor man får sved på panden samtidig med at hele kroppen bliver trænet i tæt kontakt med naturen,” fortæller Lasse Sommer.  

Lasse Sommer glæder sig til at guide deltagerne til fyraftensturen den 18. juni rundt på den nye teknikbane 

Fakta:

Den nye teknikbane ligger på toppen af Romalt Bakker tæt på grusgraven

Fyraftenscykelturen onsdag den 18. juni starter klokken 17 ved bålstedet i Romalt Bakker.  Turen henvender sig til alle øvede som uøvede og kræver en mountainbike cykel. Det er Randers Cykelby, der arrangerer turen i samarbejde med cykelambassadør Lasse Sommer. Arrangementet er gratis og tager cirka halvanden time.

Flere fotos af den nye teknikbane i Romalt Bakker på mtb-randers.dk