Flere ture efter fyraften

26. august 2014 - Oprettet af Britt Møller

Torsdag den 28. august guider Randers Cykelbys ambassadører ansatte fra virksomheder i Randers Kommune rundt på cykel efter arbejde. Alle velkomne.

Cykelturene er led i projekt ”Sydbyen Cykler,” der skal få flere borgere til at vælge den tohjulede som transportmiddel.  Cykelbyen arrangerede også ture i foråret, og den 28. august starter sensommerens første cykeltur efter fyraften.

Starten går fra virksomheden Lemvigh Müller, der er med i projekt ”Sydbyen Cykler”. Virksomheden har eget motions- og spinningsrum, som de ansatte bruger flittigt om vinteren:

”Cykling er en fin og anderledes måde at være sammen med sine kollegaer på. Om vinteren sveder vi i spinningslokalet, og cykelturene efter fyraften er et fint motionstilbud, så vi kan holde sammenholdet og formen ved lige også om sommeren,” siger Ulrich Müller, der er salgsleder ved Lemvigh Müller.

Cykelture efter fyraften
Torsdag den 28. august.
Mødested ved p-pladsen foran Håndværkerbutikken ved Lemvigh Müller, Tronholmen 14.  Klokken 17.30. Turen er cirka 20 kilometer lang og kræver en almindelig cykel eller en racercykel.

Torsdag den 11. september.
Mødested på p-pladsen ved XL BYG i Vorup klokken 17.30. Turen kræver en almindelig cykel eller en racercykel.

Det er Randers Cykelbys ambassadører, Arthur Müller og Jørgen Schmidt, der også er formand for Randers Cykleklub, der er guider på cykelturene torsdag den 28. august og torsdag den 11. september.

Onsdag den 17. september.
MTB tur i Romalt Bakker. Mødested ved bålpladsen klokken 17. Turen kræver en mountainbike. Den guides af Lasse Sommer, der er cykelambassadør og formand for MTB Randers.

Fakta
Cykelprojektet i Sydbyen omfatter blandt andet:
Etablering af en åben stitunnel under Randersbro, ny cykelsti til Blegen, cykelfaciliteter i Sydbyen, kampagner i fem skoledistrikter og to ungdoms- og erhvervsuddannelser. Udlån af elcykler og mountainbikes til ansatte i tre virksomheder og en institution samt sundheds-og cykeltjek og spinningsforløb i et lokalt fitnesscenter