Driftspedaler vandt cykelkonkurrence

16. juni 2014 - Oprettet af Britt Møller

Det blev cykelholdet ”Driftspedalerne” fra Driftsafdelingen i Randers Kommune, der vandt Randers Cykelbys førstepræmie i den landsdækkende konkurrence ”Vi cykler til arbejde”.

Fællesskab og glæden ved at cykle har været drivkraften for de mange seje mænd og kvinders deltagelse i konkurrencen, der rullede hen over det ganske land i maj måned. Det er tredje gang holdet stiller op, og deltagerne har kunnet følge med i hinandens cykeldage og kilometer på en opslagstavle i kantinen:

”Selvom jeg cykler til arbejder hver dag hele året rundt, er det hyggeligt at være med, for kampagnen giver en masse at tale om på tværs af afdelingerne,” siger Bente Scheel Thomasen, der var holdkaptajn for ”Driftspedalerne.”

Cykelatlet med omveje

Driftsafdelingen støtter op om kampagnen, og betaler for medarbejdernes deltagelse:

”Kampagnen er med til at styrke interessen for motion og sundhed i hverdagen. På det punkt er der plads til forbedringer her på arbejdspladsen, for der er for mange biler og få for cykler på parkeringspladsen,” siger Ulrik Von Benzon, der var aktivt medlem af Driftspedalerne i maj måned.

Han napper hver dag 40-50 kilometer ekstra på vej hjem fra arbejde i sadlen, så han er klar til sommerens mange cykelløb i ind- og udland:

”Det har været sjovt at være med i kampagnen. Vi håber, vores førsteplads i år vil inspirere flere til at deltage næste år,” siger Ulrik Von Benzon.

Fakta

Kampagnen ”Vi cykler til arbejde” rullede hen over hele Danmark i maj 2014.

Randers Cykelby udlover hvert år lokale præmier til de virksomheder, der har præsteret flest cykeldage i maj måned.  

Team ”Driftspedalerne” fra Driftsafdelingen i Randers Kommune vandt førstepræmien, som er en kulturoplevelse på Værket. Andenpræmien, en middag på en restaurant, blev vundet af ”Team Steri” fra Sterilcentralen på Regionshospitalet i Randers, mens tredjepræmien, en biograftur, gik til sidste års vinder ”Team Chili” fra krydderifirmaet Carl J. Nielsen A/S i Dronningborg.

Der deltog 68 hold i cykelkampagnen fra Randers Kommune. De cyklede15492 kilometer på 7746 cykeldage.