Angriber fra Randers FC bliver ny cykelambassadør.

Angriber fra Randers FC bliver ny cykelambassadør.

18. februar 2015

Det unge fodboldtalent Nicolai Brock-Madsen har store ambitioner for fremtiden. Udover et ønske om at score flere mål for Randers FC, vil han også hjælpe Randers Cykelby med at motivere flere til at springe på cyklerne i sin fødeby Randers

”Motion og sundhed er omdrejningspunktet i min hverdag.  Derfor vil jeg gerne støtte op om en god sag, der får flere mennesker til at bevæges sig. Til det formål er cyklen jo genial, for det er et enkelt og nemt motionsredskab, der får pulsen op og giver gode benmuskler,”  forklarer Niels Brock-Madsen.

Som ambassadør for Randers Cykelby skal han blandt andet deltage i forskellige cykelevents:

”Jeg er født og opvokset i Randers og kender mange mennesker. Jeg glæder mig derfor til at møde mine medborgere til forskellige cykelaktiviteter, hvor jeg kan hjælpe til med at udbrede det gode budskab om, at cykling er sundt, sjovt og nemt.”

Han har netop købt hus i Randers sammen med sin kæreste og har ikke ret langt til sit arbejde på AutoC Park. Den tur tager han om vinteren i bil, men efter han er blevet cykelambassadør, overvejer han at ændre lidt på sine transportvaner: 

”Som barn og ung brugte jeg altid cyklen til at komme til skole og fodbold. Jeg synes stadig det er fedt at cykle, men jeg bruger mest den tohjulede om sommeren, når vejret er godt. Efter jeg er blevet ambassadør har jeg dog ambitioner om at hive cyklen op fra kælderen lidt oftere.

Fakta:

Randers Cykelby har 21 ambassadører, der taler cyklismens sag. Cykelambassadørerne består af lokale byrådspolitikere, direktører, repræsentanter fra kulturlivet og sportsfolk.