1500 elever i sadlen rundt om Gudenåen

1500 cykelglade skoleelever var d. 9. oktober samlet på Justesens Plæne til Skolernes Gudenåløb, der foregik i forbindelse med Skolernes Motionsdag. Eleverne skulle cykle 27 kilometer rundt om Gudenåen – til Langå og tilbage igen – før de kunne holde en velfortjent efterårsferie.

09. oktober 2015 - Oprettet af Britt Møller

Til at skyde løbet i gang var Camilla Dalby, landskendt håndboldspiller fra Randers HK og cykelambassadør for Randers Cykelby. Ruten bød på smuk natur, store stigninger og hyggelige pauser i det fri til de fremmødte elever. Efter løbet havde eleverne mulighed for at vinde flotte præmier sponsoreret af det lokale erhvervsliv.

 Se billeder og kommentarer fra deltagerne på dagen.


Noa Alexander Nygaard fra 8. årgang fra Tirsdalens Skole får sig en velfortjent pause efter den skarpe stigning på Kallehavevej.

 
Anne Hansen, Maika Larsen og Josefine Bjerregaard fra 7. årgang på Tirsdalens Skole står og venter på hjælp til at få en cykelkæde på plads igen.


Selvom vejret ikke er det bedste, synes Smajo Omanovic og Nicklas Kondrup fra 9. årgang på Nørrevangskolen at det er en sjov tur.

Se flere billeder fra Skolernes Gudenåløb