Tillykke til vidunderbarnet Rune

Rune Lund fra Randers vandt lørdag aften programmet Vidunderbørn. Han blev torsdag fejret på Værket, hvor Rune Lund gav et nummer på klaveret og modtog gaver.

Vidunderbarnet Rune Lund spiller for de fremmødte på Værket

17. december 2015 - Oprettet af Jacob Piil

12-årige Rune Lund blev fejret på værket i Randers torsdag middag og viste de fremmødte sine klaverevner. Blandt de fremmødte var Borgmesteren og den 6. klasse på Vestervangskolen, som Rune Lund går i til dagligt.

Tusindvis af timer i øvelokalet

”Man siger, at man skal øve sig 10.000 timer for at blive god til noget. Når man øver endnu mere end det, og samtidig har talent, som Rune har, så bliver man bare rigtig dygtig,” siger borgmester Claus Omann Jensen, der holdt tale og overrakte Rune Lund en gave for hans flotte præstation i programmet Vidunderbørn.
”I Randers har vi nogen som Rune, der kan rigtig meget. Dem skal vi fejre. Stort tillykke med tiltelen som vidunderbarn til Rune.”