Nu åbner skøjtebanen på Jens Otto Krags Plads

Alle friske drenge og piger, mænd og damer, kan fra i dag tage en skøjtetur i Randers City. Kommunens skøjtebane er klar til den trettende sæson og ventes besøgt af 23.000 østjyder.

Randers Skøjtebane på Jens Otto Krags Plads er klar til at sætte den rette julestemning.

15. december 2015 - Oprettet af Kenneth Sørensen

Nu kan den rette julestemning for alvor begynde at brede sig. Efter en hård kamp mod vejrguderne og det lune december-vejr er isen på den randrusianske skøjtebane klar til Bambi og andre, der vil på glatis.

”Nu er der vist ingen undskyldning for at blive hjemme og kede sig længere. Pak kurven med en kande god varm kaffe eller kakao og kom ud i den friske luft og nyd Jens Otto Krags Plads, mens du ser hvordan de skøjtende suser af sted på skøjtebanen. Eller endnu bedre kom selv en tur ud på glatis,” siger leder af Randers Skøjtebane, Poul Jeberg.

Skøjtebanen er åben frem til marts, og tilbyder muligheden for at leje skøjter til både børn og voksne. Banen bliver dagligt besøgt af institutioner, skoler og klubber – ligesom byens handlende og besøgende også kigger forbi. Hver sæson er mere end 23.000 skøjtende østjyder på banen i Randers.

Skøjtebanen har åben alle dage i sæsonen: mandag til fredag kl. 13-20 og i weekenden kl. 10-18. Institutioner har mulighed for at bestille tid i tidsrummet 9-13. Det koster 30 kroner at leje et par skøjter. Der vil også være mulighed for at få sine egne skøjter slebet og klargjort til en tur på isen.