Årets Østjyde mødte borgmesteren

Vinni Stenholt fra Randers blev for ganske få dage siden kåret til Årets Østjyde af TV2 Østjyllands seere. Tirsdag før jul mødtes hun så med borgmester Claus Omann Jensen, der tildelte 4000 kr. til hendes vigtige indsats i Trygfondens Familiehus.

23. december 2015 - Oprettet af Steven Holst

Vinni Stenholt står i spidsen for et Familiehus, der hjælper familier, hvor et barn er indlagt i længere tid, og hvor familien har brug for en hjælpende hånd og en opmuntring til at få tilværelsen til at hænge sammen.

”Denne indsats bliver i vid udstrækning udført af frivillig bl.a. fra Randers. Den indsats vil jeg på byrådets vegne gerne kvittere for, og derfor har jeg givet en gave på 4000 kr. til Trygfondens Familiehus ved Skejby,” fortæller borgmester Claus Omann Jensen.

Frokost hos borgmesteren
Vinni Stenholt var inviteret til frokost hos randersborgmesteren i anledning af, at hun vandt titlen som Årets Østjyde 2015. Hun vandt titlen for sit arbejde som daglig leder af Trygfondens Familiehus ved Skejby Sygehus. Et tilbud, der - med hjælp fra ca. 50 frivillige - bl.a. giver mulighed for at familier til indlagte børn kan forblive samlet under indlæggelsen.

Penge skal bruges til de frivillige
”Pengene fra borgmesteren kunne f.eks. bruges til at klæde de frivillige endnu bedre på til den opgave de skal løse,” forklarer Vinni Stenholt og fortsætter:
”Nogle gange kunne der godt være brug for et foredrag til de frivillige, og det er sådan noget, der kan være svært at finde penge til.” Derfor er gaven fra borgmesteren mere end velkommen og vil gøre god gavn i Familiehuset.

Familiehuset har ca. 50 frivillige, der i vidt omfang bliver rekrutteret via frivilligjob.dk. Hvis du er interesseret i at være frivillig i Trygfondens Familiehus, så kig ind på Familiehusets hjemmeside:
http://www.trygfondensfamiliehus.dk/