Jefferson Airplane fejres i Randers

Det er 50 år siden at legendariske Jefferson Airplane blev dannet, og derfor tager stifterne Paul Kantner og David Freiberg på hyldestturné med Jefferson Starship. Eneste koncert på dansk grund bliver på Værket i Randers.

19. november 2015 - Oprettet af Kenneth Sørensen

Bandet  Jefferson Starship blev dannet i starten af 1970’erne efter Jefferson Airplane så småt gik i opløsning. Eneste koncert på dansk grund i forbindelse med jubilæet bliver på Værket i Randers, hvor Ridehuset lørdag 9. april 2016 danner rammen om en koncert med hits, der formede en hel generation og satte fokus på emner som borgerrettigheder, miljøaktivisme og antikrigs-bevægelsen. Bl.a. ved optræden på Woodstockfestivalen og i selskab med Janis Joplin, Grateful Dead og The Rolling Stones m.fl.

Turnéen fejrer musikken fra både Jefferson Airplane og Jefferson Starship med ikoniske hits som Jane, Somebody To Love, Miracles, White Rabbit, Volunteers og Find Your Way Back.

Foruden Paul Kantner og David Freiberg tæller Jefferson Starship sangerinden Cathy Richardson og de mangeårige medlemmer Donny Baldwin (trommer), Chris Smith (keyboard/bas) og Jude Gold (guitar).

Billetsalget til koncerten starter mandag 23. november kl. 11 - læs mere på www.vaerket.dk.