30 attraktive boliggrunde i Drastrup

Vil du bo tæt på naturen i et børnevenligt kvarter, så er Randers Kommunes nye udstykning i Drastrup lige noget for dig. Netop nu udbydes i alt 30 boliggrunde til salg i ”hestekvarteret” på Frieservej, Belgiervej og Nordbaggevej i Drastrup ved for Assentoft.

04. november 2015 - Oprettet af Kim Brandt Thomsen

Det nye boligområde i Drastrup er anlagt med et unikt og bæredygtigt regnvandssystem med åbne render og grøfter, som leder regnvandet ned i en dal, hvor der er skabt et smukt område med en sø. Hele den nye udstykning er dermed klimasikret på en måde, hvor oversvømmelser forebygges med en løsning, der giver spændende og anderledes veje og grønne fællesarealer.

I den nye udstykning er en gammel frugtlund bevaret, så den kan være en fælles frugthave for beboerne i området. Desuden danner den smukke slugt "Svendsdalen" en grøn kile gennem området.

På sigt vil Skovvangsvej blive forlænget mod syd og kommer dermed til at forbinde Assentoft og Drastrup. Det vil gøre det endnu nemmere at komme på motortrafikvejen, som går direkte til E45 efter fem minutters kørsel.

Det nye boligområde er meget velegnet for børnefamilier, da det ligger tæt på såvel skole og sportshal som vuggestue, børnehaver og indkøbsmuligheder.

Se detaljer om den nye udstykning i Drastrup