To nye afstemningssteder

På byrådsmødet mandag d. 26. oktober 2015 blev det besluttet at ændre to afstemningssteder forud for folkeafstemningen om retsforbeholdet d. 3. december i år.

13. november 2015 - Oprettet af Steven Holst

Randers Kommune har 30 afstemningssteder, som alle skal i brug næste gang ved folkeafstemningen om retsforbeholdet torsdag d. 3. december i år. Dog skal nogle vælgere være opmærksomme på, at deres sædvanlige afstemningssted er blevet ændret.

Nyvangsskolen og Øster Bjerregrav Forsamlingshus
Det drejer sig om vælgerne, der normalt plejer at sætte deres kryds enten på Nyvangsskolen eller i Øster Bjerregrav Forsamlingshus. Nyvangsskolen er lukket pr. 1. august 2015 og står uden opvarmning. Derfor vil det ved denne afstemning blive Randers Badminton Hal, der skal være afstemningssted i det område. I Øster Bjerregrav er forsamlingshuset under ombygning, og her er Bjerregrav Skole udpeget som nyt – dog midlertidigt – afstemningssted i området. 

Du kan læse mere om den kommende folkeafstemning på www.valg.randers.dk