Inspiration til et aktivt seniorliv

Hvordan kan man få eller bevare en indholdsrig og aktiv hverdag, når man kommer op i alderen? Det kan kommunens ældre borgere få inspiration til, når Randers Kommune inviterer til arrangement med fokus på et aktivt seniorliv.

29. oktober 2015 - Oprettet af Marie Have Qvist

Det er anden gang, Randers Kommune inviterer til arrangementet ”75 års fødselsdag”, som er et supplement til det forebyggende hjemmebesøg, borgerne i Randers Kommune får tilbudt inden for det år, hvor de fylder 75. Der er sendt invitationer ud til kommunens 75-årige borgere, og nu har andre interesserede også mulighed for at tilmelde sig.

”Vi har samlet en bred vifte af aktører med tilbud til Randers Kommunes ældre borgere, og vi håber, at deltagerne kan få en masse inspiration til et aktivt seniorliv,” siger Pia Ravnsbæk Bjærge fra sundheds- og omsorgsforvaltningen.

Udover repræsentanter for kommunale og frivillige tilbud, er der også to oplæg fra henholdsvis Morten Hedelund med oplæg om alderdommens sociale udfordringer og muligheder, og sognepræst fra Enghøj Kirke, Alice Pedersen, med et oplæg om, at der ikke findes en brugsanvisning på, hvordan man håndterer sorg og savn.

Arrangementet foregår tirsdag d. 24. november 2015 kl. 13.00 – 16.00, og Randers Kommune byder på kaffe og kage. Deltagelse er gratis, og uddeling af billetter foregår efter først til mølle princippet.

Tilmelding er nødvendig og skal ske hos Winnie Jensen på tlf.: 89 15 28 01 eller mailwinnie.jensen@randers.dk