Østjysk topmøde i Randers

Du skal med til Østjysk Topmøde 2015 – årets vigtigste!

28. oktober 2015 - Oprettet af Steven Holst

Oplev børn og unges fremtidsvisioner, bliv klogere på den fremadstormende deleøkonomi og, hvordan den påvirker vores samfund og industri, bliv klogere på middelklassens krav, få inspiration til at udvikle konkurrencemæssige fordele for en region og ikke mindst – tag din egen ide og drøm med! På dagen vil du både få oplæg, få tid til at møde ligesindede og deltage i at udvikle forretningsmodeller for fremtidens Østjylland. Velkommen til en novembereftermiddag for politiske beslutningstagere og erhvervsliv. Sammen bygger vi fremtidens politik – og din drøm tæller! Tilmeld dig her.

Vær med til at forme fremtiden for Østjylland
Deltagerne kommer fra alle 11 kommuner i businessregionen og repræsenterer både erhvervsliv, politik og viden. Sammen med flere hundrede andre får du mulighed for at høre spændende oplægsholdere samt at give dit bidrag til forestillingerne om fremtidens fødevarebranche, produktionsarbejdspladser, IT & Smart City, turisme og infrastruktur.

Se invitationen og tilmeld dig inden d. 18. november på Business Region Aarhus' hjemmeside.