International elektronikvirksomhed til Randers

Behov for nem transport og bedre muligheder for at tiltrække og fastholde højtuddannet arbejdskraft får nu elektronikvirksomheden Spectronic Denmark A/S til at flytte til den sydlige del af Randers i foråret.

Spectronic Denmark flytter ind

23. januar 2015 - Oprettet af admin

”Det er vi rigtig glade for, og jeg vil starte med at sige hjertelig velkommen. Det er en spændende virksomhed, som kommer. Og med en placering i den sydlige del af Randers, bliver det netop nemt at komme både til Aarhus, Aalborg, Djursland og Midtjylland. 13 veje fører til Randers og E45 kører lige forbi. Det er en rigtig god nyhed,” siger borgmester Claus Omann Jensen og fortsætter:

”Vi har et udbud af arbejdskraft og ligger godt i forhold til universiteter og byder selv på mellemlange uddannelser. Vi arbejder netop på at tiltrække videnstunge virksomheder med behov for rekruttering og fastholdelse af højtuddannet arbejdskraft. Så vi går nu i gang med at servicere virksomheden i det omfang, der er brug for det.”

Spectronic Denmark A/S flytter ind på Haraldsvej i Randers Syd efter 1. maj 2015. Derfor skal de nuværende lokaler bygges om. Håndværkerne har derfor travlt med at komme i gang med modernisering og ombygningen.

Spectronic Denmark A/S blev startet i Grenaa for 30 år siden og blev i 2004 solgt til den engelske koncern Cobham. Direktør Henrik Mortensen fortæller, at virksomheden laver overvågningsudstyr til efterretningstjenester verden over, og beskæftiger 53 medarbejdere, hvoraf cirka 20 er soft- og hardware ingeniører med forskellige specialer.

”Vi rekrutterer ofte fra Aalborg og Aarhusområdet og har samtidig en række medarbejdere, der bor på Djursland. Vi skulle derfor finde en placering, hvor transporttiden blev rimeligt fordelt blandt medarbejderne, og hvor det er nemt at komme til og fra arbejde. Derfor faldt valget på Randers Syd. Det er vores opfattelse, at det vil være nemt at rekruttere til stillinger i virksomheden med vores nye placering,” siger Henrik Mortensen.